Mine referencer


Ny indkørsel

Vi har fået lavet ny indkørsel med fliser og er ovenud tilfreds med Henrik fra HT Service.
Henrik gav os et rigtig godt tilbud, han overholder tiden, er meget hurtig og resultatet er rigtig flot.
Vi har tidligere brugt HT Service og arbejdet har altid været i top.

– Clara Van Den Ploug, Starup


Støttemur

HT Service har lavet flisebelægning og muret en støttemur. Resultatet er rigtig flot og Henrik gav os en god pris og var meget hurtig med arbejdet, så vi ikke skulle ”bøvle” med
håndværkerrod i lang tid.

– Henrik, Haderslev


Robotplæneklipper

Jeg købte en Honda robotplæneklipper hos HT Service og fik gode råd og vejledning omkring brug af maskinen. Henrik installerede alt for os – vi skulle ikke røre en finger. Efterfølgende kom Henrik forbi og lavede et tjek om alt fungerede, som det skulle – god service.

– Martin Hansen, Haderslev


Robotplæneklipper

Jeg har købt en Honda robotplæneklipper hos HT Service. Jeg var selv i stand til, at installere klipperen, men fik hjælp til lidt småting – jeg fik en god kampagne pris og så har jeg HT Service tæt på, såfremt jeg skulle få brug for hjælp.

– Povl Kristian Møller, Haderslev


Belægning med fliser

HT Service lavede ny belægning med fliser samt en støttemur. Alt var i den bedste kvalitet, Henrik var meget hurtig og punktlig med sit arbejde og prisen var også OK. Næste gang vi skal have lavet anlægsarbejde, så vælger vi HT Service igen.

– Erik Bro, Fredericia


Etablering af hegn

HT Service fjernede et pileflerhegn og byggede derefter et rigtig flot hegn/plankeværk. På trods af store niveauforskelle på grunden, formåede han at overholde max. højden på 1,8 meter – helt fantastisk.
HT Service har desuden klippet hæk og den stod snorlige og hækaffaldet var fjernet efterfølgende, vi skulle ikke røre en finger.
Helt klart at det er Henrik, der kommer til at lave anlægs- og havearbejde hos vores familie fremover.

– Nicole Dupont Meisner Holdt, sommerhus Hejlsminde